JudoGolf

JudoGolf 2018

JudoGolf 2018

Hieman muutoksia aikaisemmin DanGolf nimellä kulkeneeseen, ainostaan mustavöisille judokoille tarkoitettuun kilpailuun. Tänä vuonna 2018 kilpailun nimi muuttuu kuvaamaan muutosta kilpailun sääntöihin, jatkossa kilpailun nimi on JudoGolf.

Kilpailun ilme ja säännöt muuttuvat nimen lisäksi siten, että kilpailuun voi osallistua nyt kuka tahansa judoka joka on suorittanut golfin Green Cardin eli on oikeutettu pelaamaan golfia liiton kentillä ja vakuutettu sitä kautta. Tänä vuonna kilpailu pelataan Pieksänmäellä Anola GolfClubilla 9-reikäisenä.

Käykää kaikki katsomassa lisätietoja tämän sivuston kohdasta Judogolf 2018 ja ilmoittautukaa ajoissa kohdassa Ilmoittautuminen.

Jakakaa Facebookissa tätä uutista tai sivuston linkkiä niille henkilöille jotka tiedätte harrastavan golfia judon lisäksi, otamme kilpailuun mukaan maksimissaan 36 golfaria. Myös avecit ovat tervetulleita tutustumaan lajiin, Anola Golf järjestää golfiin tuttusmisen siksi aikaa kun golfarit vääntävät kentällä. Järjestetään kiva päivä Pieksämäellä leikkimielisen golfkisan tiimoilta :)

Linkki Avaa liitetiedosto PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 3.6.18 kello 12:40

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Deprecated (16384): Using key `action` is deprecated, use `url` directly instead. [ROOT/lib/Cake/View/Helper/FormHelper.php, line 383]
Notice (8): Undefined variable: url [APP/View/Collaborations/message.ctp, line 513]
Paljonko on kymmenen miinus viisi?
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.