JudoGolf

Dan Golf 2017 pelataan Pieksämäellä 5.8.2017

Dan Golf 2017 pelataan Pieksämäellä 5.8.2017

Dan Golf 2017 pelataan tänä vuonna Pieksämäen Anolan golfkentällä lauantaina 5.8.2017 kello 13:00 alkaen. Sääntöjä ja sarjoja muutetaan siten, että vaikka kilpailu on lähtöisin judokoista, otetaan kilpailuun mukaan myös muiden budolajien edustajat. Myöskään osallistujia ei rajoiteta mustavöisiin, vaan kisaan saa osallistua kaikista vyöasrvoista. Pidetään hauskaa, pelataan leikkimiemielinen kilpailu, verrataan mustelmia ja muistellaan touhuilua tatamilla ja sen ulkopuolellakin. Golf on full-contact laji :)

Siis KAIKKI budokat ympäri Suomen, tervetuloa ottamaan matsia välillä golfinkin merkeissä Anolaan.

Listätietoja sarjoista, säännöistä yms. lähetetetään myöhemmin, kilpailuun voi osallistua jo nyt ilmoittautumislomakkeen avulla ylävalikosta.

Linkki PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 4.6.17 kello 11:23

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Deprecated (16384): Using key `action` is deprecated, use `url` directly instead. [ROOT/lib/Cake/View/Helper/FormHelper.php, line 383]
Notice (8): Undefined variable: url [APP/View/Collaborations/message.ctp, line 513]
Kolmestatoista vähennetään yksi, paljonko jää?
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.