JudoGolf

JUDOGOLF 2018 tulokset

Ensimmäinen Judogolf -kilpailu on taisteltu, DanGolf on uudistunut ja nyt on uudet mestarit löytyneet. Ennen kilpailua noin 20 judokaa kokeili golfia rangella, melkoisia kaaria löytyi tulevista golfjudokoista! Itse kilpailussa pistebogeysarjan voitti Loviisan Arashin Veijo Tarhala (3. kyu), naisten sarja meni samaan perheeseen Eija Tarhalalle (1. kyu), varsinaisen judogolfmestaruuden Scratch eli lyöntipelisarjassa voitti Lapinlahden Shiranamin Jari Kuokka (2. dan).

Veijo voitti pistebogeysarjan ylivoimaisesti viiden pisteen erolla Jukka Salaan ja Eija Tarhalaan, siinä ei ollut muilla sanaakaan kun Veijo piti honoureja eli parasta tulosta useasti kierroksen aikana. Scratch sarja olikin sitten äärimmäisen tiukka, koko kilpailun ajan olisi Tomi Korhonen, Jari Kuokka tai Jukka Sala voinut voittaa kilpailun koska kaverit oli jatkuvasti muutaman lyönnin päässä toisistaan. Peli muuttui kahdella viimeisellä reiällä jotka olivat selkeästi pidempiä kuin aikaisemmat, siinä vaiheessa yleensäkin kilpailussa on pidettävä pää kylmänä. Ehkä päät oli kylmät mutta matematiikka lipsui melkoisesti, kun kaveri laskivat väärin tuloksensa ensin pari reikää ennen loppua ja vielä viimeisellä viheriölläkin. Kun uusintaan mentiin, oli Jari Kuokka ja Jukka Sala samoissa pisteissä, tässä vaiheessa tosin vielä kortteja tarkastamatta. Reikä 7. uusittuna Jukka Sala voitti sarjan, mutta kun tulokset laskettiin virallisesti, huomattiin, että Jari Kuokka oli kuitenkin lyönyt yhden lyönnin vähemmän jo aikaisemmilla rei´llä joten uusinta oli turha. Harmittaa että voitto meni näin sekaisin, mutta tämä kilpailu on leikkimielinen eikä siitä kukaan ainakaan vielä ole tehnyt protestia PGA:n pääkonttorille. Valitusaikaa on 43 vuotta :)

Ensi kerralla laskimet mukaan tai matemaattisesti lahjakkaammat kaverit pelaamaan. Tervetuloa kaikki ensi vuonnakin pelaamaan, hauskaa ja jännittävää ainakin oli vuonna 2018!

Pistebogey

#SeuraSlopeLyönnitBogeypistettä
1TarhalaVeijoSRG305017
2SalaJukkaVGC134912
3TarhalaEijaSRG336012
4KuokkaJariYSG64810
5KorhonenTomiTGC13-7


Tasoitukseton lyöntipeli eli Scratch

#SeuraSlopeLyönnitNetto
1KuokkaJariYSG64842
2SalaJukkaVGC134936
3TarhalaVeijoSRG305020
4TarhalaEijaSRG336027


Alkuperäinen kutsu

Olet lämpimästi tervetullut kisaamaan lauantaina 25.8.2018 JudoGolf 2018 kisaa Anola Golf Club -kentällä. Kilpailun lisäksi päivän aikana on ohjelmaa kaikille lajista kiinnostuneille judokoille ja heidän aveceilleen. JudoGolf 2018 mestaruus ratkaistaan tasoituksellisessa lyöntipelisarjassa jossa pelaajilla tulee olla Suomen Judoliiton suoritettu vyöarvo.

Kilpailun ajatuksena se, että judokat voivat kehittää henkisiä kykyjään ja keskittymistään tatamin ulkopuolellakin leikkimielisessä golkisassa. Kahdesta pelimuodosta löydät varmasti itsellesi sopivimman. Ota siis myös ystäväsi mukaan, vaikka heillä ei aikaisempaa golfkokemusta olisikaan, he voivat tutustua lajiin Anola Golfin järjestämässä tutustumissessiossa!

Huom! Lisätietoja ja vain poikkeustapauksissa ilmoittautuminen sähköpostilla: jari.kuokka@oracle.com. Golfauto- ja harjoituskierrosvaraukset sekä muut tiedustelut kentästä caddiemasterilta osoitteessa http://www.anolagolf.fi.

Tule paikalle ajoissa jotta ehdit lämmitellä ja siirtyä omalla lähtöreiälle yhteislähtöä varten. Anolassa on ravintolan yläkerran saunat pukeutumistiloineen käytössä vaatteiden vaihtoon ja peseytymiseen.

Tervetuloa kisaamaan!

Paikka: Anola Golf Club ry, Suonenjoentie 522, 76100 Pieksämäki

Aika: Lauantaina 25.8.2018

Lähtö: Klo 16.00 yhteislähtönä

Kilpailun pituus : 9 reikää

Kilpailumuodot : Pistebogey ja lyöntipeli HCP

Maksut: Kilpailuun osallistuvat kisaajat 20 € sisältäen green feen / henkilö. Maksut tilille Penado Oy / FI52 1102 3000 2131 80 keskiviikkoon 22.8.2018 mennessä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maanantaihin 20.8.2018 mennessä osoitteessa judogolf.juuduu.fi

Osallistumisoikeus: Suomen Golfliiton jäsenillä, joilla voimassa oleva jäsennyys jossain seurassa. Ei tasoitusrajoituksia. Judokat joilla on suoritettu vyöarvo tai valkoinen vyö peruskurssilla.

Pelaajamäärä: Mukaan otetaan enintään 36 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä

Kilpailupäällikkö: Pentti Vauhkonen 3. dan