JudoGolf

Kilpailukutsu: JUDOGOLF 2018

Olet lämpimästi tervetullut kisaamaan lauantaina 25.8.2018 JudoGolf 2018 kisaa Anola Golf Club -kentällä. Kilpailun lisäksi päivän aikana on ohjelmaa kaikille lajista kiinnostuneille judokoille ja heidän aveceilleen. JudoGolf 2018 mestaruus ratkaistaan tasoituksellisessa lyöntipelisarjassa jossa pelaajilla tulee olla Suomen Judoliiton suoritettu vyöarvo.

Kilpailun ajatuksena se, että judokat voivat kehittää henkisiä kykyjään ja keskittymistään tatamin ulkopuolellakin leikkimielisessä golkisassa. Kahdesta pelimuodosta löydät varmasti itsellesi sopivimman. Ota siis myös ystäväsi mukaan, vaikka heillä ei aikaisempaa golfkokemusta olisikaan, he voivat tutustua lajiin Anola Golfin järjestämässä tutustumissessiossa!

Huom! Lisätietoja ja vain poikkeustapauksissa ilmoittautuminen sähköpostilla: jari.kuokka@oracle.com. Golfauto- ja harjoituskierrosvaraukset sekä muut tiedustelut kentästä caddiemasterilta osoitteessa http://www.anolagolf.fi.

Tule paikalle ajoissa jotta ehdit lämmitellä ja siirtyä omalla lähtöreiälle yhteislähtöä varten. Anolassa on ravintolan yläkerran saunat pukeutumistiloineen käytössä vaatteiden vaihtoon ja peseytymiseen.

Tervetuloa kisaamaan!

Paikka: Anola Golf Club ry, Suonenjoentie 522, 76100 Pieksämäki

Aika: Lauantaina 25.8.2018

Lähtö: Klo 16.00 yhteislähtönä

Kilpailun pituus : 9 reikää

Kilpailumuodot : Pistebogey ja lyöntipeli HCP

Maksut: Kilpailuun osallistuvat kisaajat 20 € sisältäen green feen / henkilö. Maksut tilille Penado Oy / FI52 1102 3000 2131 80 keskiviikkoon 22.8.2018 mennessä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maanantaihin 20.8.2018 mennessä osoitteessa judogolf.juuduu.fi

Osallistumisoikeus: Suomen Golfliiton jäsenillä, joilla voimassa oleva jäsennyys jossain seurassa. Ei tasoitusrajoituksia. Judokat joilla on suoritettu vyöarvo tai valkoinen vyö peruskurssilla.

Pelaajamäärä: Mukaan otetaan enintään 36 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä

Kilpailupäällikkö: Pentti Vauhkonen 3. dan